Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Granada vil leje Riqui Puig og Carles Aleña

Transfermarked - 25. juni 2021
Granada vil leje Riqui Puig og Carles Aleña

© Fran Santiago | Getty Images


Det var triste nyheder for Riqui Puig, da Joan Laporta for et par uger siden gjorde det klart, at Ronald Koeman fortsætter som holdets cheftræner. Koeman har ingen fidus til Puig, der har siddet utrolig meget på bænken i sidste sæson. Og intet tyder på, at det skulle blive anderledes i den kommende sæson.

Derfor har Granada udset sig Riqui Puig som en mulig tilføjelse til truppen. I forvejen er Granada i avanceret snak med Barca omkring en lejeaftale af Carles Aleña, men først skal Barca forlænge Aleñas kontrakt før de udlejer ham, da han ellers vil kunne skifte gratis næste sæson. Det scenarie ønsker man ikke. Alt kører dog på skinner i forhold til Aleñas situation.

Til gengæld er det mere kompliceret med Riqui Puig. Han har et brændende ønske om at slå igennem i Barca, men Koeman er ikke træneren for ham. Selvom Barca-fans i årevis har råbt efter at se Riqui Puig mere, så har det ikke været tilfældet. Koeman er klar til at udleje Puig, men det kræver, at spilleren selv accepterer det.

I Granda krydser man fingre for, at man kan hente både Riqui Puig og Aleña, da det er to utrolig stærke spillere på bolden og det er den vej, Granada gerne vil gå i forhold til klubbens egen udvikling efter en yderst flot sæson. Om Riqui Puig overgiver sig og lader sig udleje således han kan få meget mere spilletid i næste sæson må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

55 min. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...
8 t. Officielt: Alex Collado udlejes til Elch...

Ugens mest læste

Seneste nyheder