Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ingen vil have Philippe Coutinho

Transfermarked - 25. juni 2021
Medie: Ingen vil have Philippe Coutinho

© Getty Images


Lige nu er Philippe Coutinho tættere på at blive i Barca end han er på at skifte videre i karrieren. Ifølge avisen AS er der slet ikke kommet nogen bud på brasilianeren selvom flere klubber følger hans skadesudvikling. Coutinho er i dag hjemme i Brasilien for at blive behandlet for sin skade.

I Barca håber man på, at man kan få solgt Coutinho så man kan få løsnet op i lønbudgettet og samtidig skrabe nogle mønter sammen. Det ser bare ikke realistisk ud på nuværende tidspunkt, da der ikke er kommet nogen bud ind. Her er der tale om manglende bud både på et permanent køb men også på en lejeaftale.

Hvis man kan få udlejet Coutinho, som han var det for to sæsoner siden i Bayern München, så vil det også hjælpe gevaldigt, men hverken salg eller udlejning virker realistisk lige nu og derfor håber Barca på, at man snart modtager gode nyheder omkring Coutinhos skade, som har holdt ham ude i adskillige måneder.

Ifølge spanske medier er Coutinho gået ind i den sidste fase før genoptræningen på banen kan indledes. Hvis alt går vel forventer Barca, at der kommer mere aktivitet i interessen på ham, men lige nu og her er der ingen bud på bordet og det ligner derfor at Coutinho også er at finde i truppen næste sæson.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder