Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Trincao udlejes til Wolverhampton

Transfermarked - 4. juli 2021




Søndag formiddag har Barca netop bekræftet, at man udlejer portugisiske Trincao til Wolverhampton, der har en masse portugisiske profiler i truppen. Nyheden kommer egentlig uden de helt store rygter i baggrunden, men i den kommende sæson spiller Trincao altså for Wolverhampton.

Trincao spiller i Wolverhampton frem til den 30. juni 2022 hvorfor lejeaftalen altså gælder for hele næste sæson. Derudover overtager Wolverhampton Trincaos licens og står for lønnen for det kommende år hvorfor Barca på den front sparer nogle penge. Desuden har Wolverhampton mulighed for at købe Trincao fri om en sæson, men købsoptionen er ikke obligatorisk, melder Barca.



Trincao kom til Barca sommeren 2020 og har indtil i dag spillet 43 kampe for førsteholdet med tre mål og to assist til følge. Han spillede 28 ligakampe med to mål mod Alavés og Real Betis samt syv kampe i Champions League, fem i Copa del Rey og to i den spanske Super Cup.

Selvom han har et lovende venstreben for fremtiden, så har Barca set ham som en af de spillere, man vil udleje for at løsne endnu mere op i lønbudgettet og da det kun er en lejeaftale har Barca fortsat muligheden for at knytte ham til truppen såfremt han skulle levere på et flot niveau i Wolverhampton, hvor han altså får muligheden for at vokse som fodboldspiller. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Trincao udlejes til Wolverhampton

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder