Annonce


Annonce

Annonce

Messi må træne med i Barca uden at forlænge

Transfermarked - 28. juli 2021
Lionel Messi er på ferie i disse dage efter en lang sæson med Barca før han smuttede til Sydamerika og vandt Copa America med Argentina. I mellem tiden udløb hans kontrakt i Barca og der er lige nu spekulationer om han overhovedet må træne med når han vender retur fra ferie om et par dage.

Avisen Sport har dykket ned i sagen og fundet frem til, at Messi gerne må træne med i Barca selvom hans kontrakt med klubben er udløbet. Det kræver dog to ting før end at tilladelsen til at træne med er på plads, men det er næppe noget som skræmmer nogen væk.

Først og fremmest skal klubben give tilladelse til at Messi må træne med og det er klaret lynhurtigt, da det er i alles interesse. Dernæst skal Messi personligt selv sørge for at forsikre sig, da han ikke længere er en del af klubben og dermed ikke er forsikret under klubben. Alt dette har Messi et team til at tage sig af, så han blot skal løbe ind på træningsanlægget og komme i form forud for den kommende sæson.

Alt det juridiske og alle krav er ikke et problem et leve op til. Det eneste der står i vejen er som bekendt lønbudgettet i Barca, som på grund af pandemien har skudt klubben i sænk og derfor skal der enorme ændringer til. Ledelsen arbejder hårdt på at forhandle en lavere løn hjem til spillerne samtidig med at man arbejder på at få solgt løntunge spillere, som altså ikke indgår i Ronald Koemans plan.

Ifølge spanske rapporter satser Barca på at kunne bekræfte Messis forlængelse i denne uge eller i næste uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi må træne med i Barca uden at forlænge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder