Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Super League lever!

Super League - 30. juli 2021
Officielt: Super League lever!

©


Der var kæmpe modstand fra fans over hele verden, da planerne om en Super League så dagens lys - rent officielt for første gang. Hurtigt blev det dog skudt i jorden og de involverede klubber måtte parkere planerne ligesom de engelske Premier League-klubber officielt meldte ud, at de ville undersøge muligheden for at trække sig fra aftalerne.

Barca, Juventus og Real Madrid valgte dog at opretholde sin stilling i Super League til stor kritik fra resten af verden og i dag er der nyt i sagen: En domstol har nemlig slået til mod UEFA og bekræftet, at UEFA ikke kan gøre noget mod de tre klubber i kampen om at stifte den nye turnering. Dermed lever Super League i bedste velgående og klubberne kan fortsætte med at arbejde på planerne.

- Vi er glade for, at vi ved at fortsætte arbejde ikke længere behøver at bekymre os om UEFA's trusler. Vores mål er at udvikle Super League-projektet på en konstruktiv måde med alt i fokus: Fans, spillere, trænere, klubber, ligaer og såvel nationale som internationale forbunde, skriver Barca på sin hjemmeside og følger op:

- Vi er klar over, at der er nogle dele i projektet, som kræver forbedringer, og det kan - selvfølgelig - blive forbedret gennem dialog. Vi er fortsat sikre på, at projektet opnår succes.

Dermed bekræfter Barca, at man nu kan fortsætte med at arbejde på Super League-projektet uden at UEFA's trusler skal ses som en stopklods.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder