Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Atmosfæren på holdet er rigtig god

Nyheder - 2. august 2021
De Jong: Atmosfæren på holdet er rigtig god

© Getty Images


Frenkie de Jong glæder sig til den nye sæson og sender en hilsen ud til klubbens fans hvor han gør det klart, at han føler, at holdet er på rette spor og kan kæmpe med om alle titlerne. Han fremhæver specielt de unge talenter, der har gjort sig bemærket under pre-season.

De Jong selv er ved at bygge på sin form efter EM, hvor Holland skuffende blev slået ud til Tjekkiet efter et 2-0-nederlag. Den kamp er dog lagt i baggrunden og De Jong er nu klar til en ny sæson, hvor atmosfæren er rigtig god, som han siger det.

- Vi har forbedret os i forhold til sidste sæson. Vi vokser som hold og atmosfæren på holdet er rigtig god. Der er utrolig meget kvalitet. De unge spillere er kommet ind og er utrolig stærke og har en masse talent. Jeg ser virkelig en trup, der er klar til at kæmpe med om alt.

- Man siger altid, at et hold bliver bedre i den anden sæson med samme træner. Nu er vi i gang med den anden sæson og vi kender hinanden lidt bedre og derfor flyder alt meget mere naturligvis. Vi ved, at vi nok skal få muligheder for at vinde vigtige titler. Vi er desperate for at vinde alt, fortæller De Jong.

De Jong og Barca har nu været på træningslejr i Tyskland i et par dage og slog Stuttgart med 3-0. Nu skal man snart en tur til Østrig for at spille den fjerde pre-season kamp mod RB Salzburg.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder