Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronaldinho: Ser ikke mig selv som træner

Nyheder - 3. august 2021




Ronaldinho deltog for nyligt i et interview på Ibai Llanos' Twitch-kanal og her blev den brasilianske legende blandt andet spurgt ind til om han har planer om en dag at blive fodboldtræner. Det afviste han dog klart, da han hellere vil fokusere på musik og sine fodboldskoler rundt om i verden.

- Jeg har mine projekter i musikkens verden. Musik har altid været en del af mit liv ligesom jeg har fodboldskoler mange steder rundt om i verden. Jeg forestiller ikke mig selv som fodboldtræner. I mit hus har der altid været musik. Jeg har mange familiemedlemmer som laver musik og det er en del af mit liv, fortæller han og følger op:

- Nogle gange inviterer de mig til at være en del af deres projekter. Jeg forsøger at hjælpe nye sangere med et stort talent, som måske ikke får den chance, de har brug for. Derudover er der fodboldskoler for børn. Det er en chance for børnene til at opnå deres drømme, at lære og nyde dem selv.

- Der er mange ting man kan lave. Som kampe med Barca Legends, kampe med venner, tidligere spillere og events over hele verden. Jeg er glad fordi, at jeg kommer til at kende verden på en anden måde.

Da Ronaldinho var aktiv som fodboldspiller var han også rundt i hele verden, men det var primært ind i et land, overnatte, spille en kamp og straks hjem igen. I dag er han mere fri og kan udforske landet og opleve nye kulturer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldinho: Ser ikke mig selv som træner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder