Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

11 dage til ligaen starter: Bliver Messi klar?

La Liga - 4. august 2021
11 dage til ligaen starter: Bliver Messi klar?

© Getty Images


Det er på ingen måde gået Joan Laportas vej. Præsidenten havde en klar plan om at prioriteret Lionel Messis forlængelse, da han var med i kampen om at sætte sig i præsidentstolen i Barca, da Josep Bartomeu valgte at gå af. Messi var prioriteten, men sandheden er, at det har været langt mere kompliceret end forventet.

Hvis alt var gået efter planen, så var Messi dukket op til træning i mandags med fokus på at blive klar fra start når La Liga sparkes i gang næste weekend. Som det ser ud lige nu, så er Messi næppe klar til kick off søndag den 15. august. På grund af hans deltagelse ved Copa America var planen at han skulle holde ferie frem til den 2. august.

Men da hans kontrakt endnu ikke er på plads endnu, ser det ud til, at han ikke dukker op i klubben før en aftale er på plads og godkendt. Og det er skidt nyt for Barca, som har brug for alle mand når man indleder ligaen. Man tabte ligaen i sidste sæson og det bliver næppe lettere når man mangler sin klart bedste spiller fra start i denne sæson.

Messi er heller ikke med i aften mod RB Salzburg, som Barca møder i en træningskamp og allerede på søndag skal Barca op mod Juventus i Joan Gamper-kampen, og her skal man næppe forvente at se Messi. Der er fire dage til kampen og Messis kontrakt er stadig ikke på plads.

Efter opgøret mod Juventus har Barca en uge til at forberede sig til den første ligakamp mod Real Sociedad på Camp Nou og her forventes Messi på nuværende tidspunkt ikke at være med. Dermed har Joan Laporta ikke formået at løse opgaven indenfor den planlagte ramme. Til det har udfordringerne simpelthen været for store.

Det har selvfølgelig alt at gøre med, at Laporta har med mennesker at gøre og at alle skal arbejde under vilkår, som de kan godkende. Flere af spillerne har holdt fast i, at de ikke vil gå ned i løn ligesom andre har acceptere at skære toppen af lønnen. Situationen er ikke holdbar for Barca, da Messi ikke får træningsminutter i benene før der er point på spil - hvis han ender med at forlænge med Barca.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder