Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho var udtaget - men blev trukket tilbage

Nyheder - 9. august 2021
Coutinho var udtaget - men blev trukket tilbage

© FC Barcelona


For første gang i otte måneder blev Philippe Coutinho i går udtaget til en Barca-kamp. Efter et skadeshelvede blev han endelig meldt klar af klubbens læger og det var godt nyt lige inden at sæsonen for alvor går i gang. Men det gik ikke efter planen, rapporterer avisen Sport.

Således var Coutinho ellers på truplisten og han var klar til at få et par minutter i benen, men han kom aldrig på banen. I stedet blev han trukket tilbage lige inden kampen og han så i stedet til fra lægterne. Om han er blevet skadet op til kampen eller om Koeman valgte anderledes vides endnu ikke. Det forventes der at komme svar på i dag.

De øvrige spillere leverede en solid indsat med en sikker 3-0-sejr over Juventus på mål af Memphis, Braithwaite og til sidst Riqui Puig, men de måtte altså klare sig uden Coutinho. Det bliver spændende at høre, hvad der er sket med brasilianeren, som ellers var forventet et par minutter i benen for at arbejde sig tilbage i form.

Barca møder Real Sociedad på søndag i sæsonens første ligakamp og spillerne har derfor en uge til at forberede sig til kampen.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder