Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil bytte Coutinho for Aubameyang

Transfermarked - 17. august 2021
Medie: Barca vil bytte Coutinho for Aubameyang

© Getty Images


Der er ingen penge i Barca til at købe nye spillere, så man bliver nødt til at bytte sig til nye spillere hvis man har intentioner om at skifte ud på holdet. Længe har man hørt om, at Martin Braithwaite skulle væk, og rygterne florerer fortsat til trods for en god kamp søndag aften.

Braithwaite snuppede overskrifterne og en perfekt karakter, da han med to mål og en assist bidrog til Barcas gode start. Til gengæld er Ronald Koeman fortsat opsat på, at få en ny angriber ind på holdet, men klubben har gjort det klart, at det kun sker, hvis man får solgt Braithwaite. Her kommer Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang ind i billedet.

Hvis man formår at sælge Braithwaite, så har Barca planer om at forsøge at bytte Philippe Coutinho for Aubameyang. Man har ikke penge til at købe Aubameyang fri i Arsenal, da han har en kontrakt løbende til 2024. Det bliver altså en dyr omgang at købe ham fri tre år før kontraktudløb og derfor håber Barca, at Coutinhos værdi vurderes høj nok til at sende Aubameyang den anden vej. Det melder Sky Sports.Meget skal dog gå op før transferkabalen kan gennemføres. Braithwaite skal være indstillet på at skifte, en klub skal være klar til at købe ham, Coutinho skal være klar til at rykke til Arsenal og Arsenal skal være klar til at tage imod og samtidig sende Aubameyang til Barca.

Endnu er der intet konkret, men Aubameyang vurderes til at være blandt de angribere, der topper Barcas transferliste over offensive spillere. Det hele afhænger dog at Braithwaites fremtid og efter præstationen i søndags kan det absolut ikke udelukkes, at Koeman holder fast i hvad han har nu.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder