Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Romero bekræfter: Messi ville have mig til Barca

Transfermarked - 23. august 2021
Romero bekræfter: Messi ville have mig til Barca

© Getty Images


Før at Lionel Messi fik beskeden om, at Barca ikke kunne forlænge hans kontrakt, havde han håbet på, at klubben ville hente Cristian Romero. Det bekræfter spilleren selv, som glæder sig over at han i det mindste har spillet sammen med Messi på landsholdet. Et skifte til Barca i dag virker usandsynligt.

- Det at Messi ville have mig til Barca er en stor ting for mig. Jeg ønsker ham al det bedste i sit nye kapitel. Han er en god person og forhåbentligt kan han vinde en masse trofæer med de andre argentinere i PSG's trup, som er blevet utrolig godt, udtaler Romero og følger op:

- Jeg er ked af, at Messi skulle forlade Barca, da jeg troede, at han ville blive der til han stoppede karrieren, udtaler Romero

- Jeg er glad for alt, hvad jeg har oplevet med Messi og det argentinske landshold. Fra første dag fik hele truppen mig til at føle, at jeg havde været der i mange år. Det er sådan jeg oplever hele truppen og Messi, fortæller han videre.

Inden at Messi smuttede til PSG var der løse rygter om, at klubben var interesseret i Romero. Det kom primært fra RAC1, men klubben knoklede altså for at få løst kontraktsituationen med La Liga, som i sidste ende afviste, at Barca kunne forlænge med Messi og argentineren skiftede derfor til PSG på en fri transfer.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder