Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Riqui Puig ved, hvad jeg tænker

Nyheder - 30. august 2021
Koeman: Riqui Puig ved, hvad jeg tænker

© Getty Images


Riqui Puig havde absolut gjort bedst i at skifte klub denne sommer. Han skal ikke forvente at få meget spilletid under Ronald Koeman og allerede i den tredje officielle kamp i sæsonen kom den første triste nyhed til Puig, der ellers arbejder benhårdt til træning, men som bare ikke indgår i Koemans planer.

Selvom tilhængerne råber til himlen efter at se Puig, så skal der virkelig gå meget galt på holdet før Koeman overvejer muligheden. I går var døren nærmest åben for at man kunne se Puig på banen, men det skete ikke. I stedet valget Koeman anderledes.

Således var Pedri på ferie og det åbnede en plads på midtbanen. Her var Sergi Roberto favoritten til at gå ind og spille, og det gjorde han da også fra start. Til gengæld gik Roberto i stykker undervejs i kampen og så var der ikke flere undskyldninger: Puig forventede at komme ind. Men denne gang valgte Koeman i stedet at give debut til Gavi og så måtte Puig blive siddende på bænken.- Spilleren ved, hvad jeg tænker og det gør klubben også. Det er nok. Vi har fire eller fem spillere ude og når de er tilbage, så bliver det en meget svær position for andre spillere.

- Med Nico og Gavi på banen stod vi bedre og havde bedre kontrol over bolden. Jeg er virkelig glad på deres vegne i forhold til deres præstation og karakter, udtalte Koeman efter opgøret.

At Koeman satser på at give debut fremfor at spille Puig varm fortæller alt. Puig er ikke en del af planerne, men han insisterer på at bryde igennem i Barca og ser ligner endnu en sæson, hvor han satser på at få chancen. Puig er efterhånden blevet 22 år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
1 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
3 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
4 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
5 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
5 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
6 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
7 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
8 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder