Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvad gør Barca med Coutinho?

Nyheder - 6. september 2021
Hvad gør Barca med Coutinho?

© Getty Images


Tendens til at glemme hvor god en fodboldspiller Philippe Coutinho egentlig er, er let at glemme. Brasilianeren har været uden for rampelyset lige siden han skiftede Liverpool ud med Barca. Han har aldrig formået at slå til i Barca og denne sommer havde klubben ikke held med at sælge ham.

Coutinho er spilleklar og forventes at blive kørt i stilling efter landsholdspausen, men spørgsmålet er hvad Barca har tænkt sig at gøre. Liverpool skal nemlig have 20 millioner euro hvis Coutinho spiller yderligere 10 Barca-kampe. Det var en af de variabler, englænderne fik forhandlet ind i aftalen, da de solgte ham til Barca.

I dag er Coutinho oppe på 90 kampe for Barca og hvis han runder 100 kampe i Barca-trøjen, så tjener Liverpool altså gode penge på det. Det er penge, som klubben ikke har råd til at skulle betale i dag. Pengene er der efter transfervinduet, men spørgsmålet er om man tør satse på, at Coutinho på banen kan levere pengene hjem igen. Det er det tvivlsomme aspekt af situationen.

Desuden er spørgsmålet også om Ronald Koeman reelt set har en fidus til Coutinho og hvor træneren ser ham spille på banen. Der er en del uopklarede spørgsmål omkring Coutinho og når landsholdspausen slutter lige om lidt bliver det spændende at se, hvad klubben har tænkt sig at stille op med brasilianeren. Hvis han er spilleklar, så accepterer han næppe en bænkerolle resten af sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

41 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder