Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho scorede i Barcas træningskamp

Nyheder - 8. september 2021
Coutinho scorede i Barcas træningskamp

© FC Barcelona


Barcas kamp i weekenden mod Sevilla er blevet udskudt og samtidig er der et hav af spillere ude af klubben på grund af landskampe. Den situation udnyttede Ronald Koeman og klubben til at organisere en træningskamp mod AE Prat onsdag eftermiddag.

Kampen mod fjerdedivisionsholdet blev afviklet på Barcas træningsanlæg og sluttede med en 2-1-sejt til Barca med Philippe Coutinho på måltavlen samt et selvmål af Roger fremtvunget af Pedri. Kuku scorede for gæsterne. Barca stillede op i den traditionelle 4-3-3 formation med følgende startopstilling:

Ter Stegen, Mingueza, Comas, Umtiti, Balde, Roberto, Riqui Puig, Pedri, Coutinho, Collado og Luuk de Jong.

Luuk de Jong fik altså også lov til at spille med mens Coutinho blev pillet ud efter en lille time og fornemmelsen var god efter at have siddet ude med en skade i adskillige måneder. Netop det, at Coutinho fik lidt spilletid i benene og havde en god fornemmelse er vigtigt for Barca, da man utvivlsomt får brug for hans kvaliteter i denne sæson.

I de sidste 30 minutter af træningskampen fik Koeman roteret godt på holdet og flere unge spillere blev bragt i spil. Ansu Fati, som er i gang med træningen, deltog ikke i kampen. Man føler ikke behov for at skynde sig med stortalentet og det forventes da også at der går lidt tid endnu før man får ham at se i en officiel kamp.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder