Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Andet røde kort i sæsonen til Eric Garcia

Champions League - 30. september 2021
Andet røde kort i sæsonen til Eric Garcia

© Getty Images


Det var en jammerlig aften. Spillemæssigt ramte Barca af og til et højt niveau, men skarpheden i begge ender var ikke-eksisterende. I angrebet kunne man ikke udnytte de pænt mange chancer mens Barca i forsvaret sejlede. Det sluttede med et rødt kort til Eric Garcia.

Eric Garcia kom til Barca på en fri transfer fra Manchester City i sommers og selvom han får rigeligt med spilletid, så har han endnu ikke slået sig fast på holdet. Desuden har han allerede på nuværende tidspunkt i sæsonen modtaget to røde kort. I går kom nummer to, da han mistimede et indgreb.

Her gik han op på sin modstander, holdt rundt om ham med begge arme for derefter at holde ham tilbage. Det takserede dommeren helt korrekt til et gult kort, og da Garcia allerede havde et gult kort i banken modtog han altså det røde kort. Det var nummer to til Eric Garcia i denne sæson.

Tilbage i august fik Eric Garcia også et rødt kort mod Athletic Bilbao, men det var en helt anden situation. Her reddede han point til Barca, da han nedlagde sin modstander, der var tæt på at få en stor chance foran Ter Stegen. Ikke desto mindre må det være bekymrende i Barca, at Eric Garcia allerede på nuværende tidspunkt har skrabet to røde kort sammen.

Det røde kort sender ham i karantæne til kampen mod Dynamo Kiev næste måned.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder