Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi er motiverede før El Clásico

El Clasico - 23. oktober 2021
Valverde: Vi er motiverede før El Clásico

© Getty Images


I morgen eftermiddag afvikles El Clásico på Camp Nou og frem mod kampen er Real Madrid lille favorit til at snuppe sejren ifølge bookmakerne. Real Madrid er da også foran Barca i tabellen og selvom madrilenerne har bøvlet med deres problemer, så har Barca gjort det samme over en længere periode.

Frem mod kampen fortæller Real Madrids Fede Valverde, at Real Madrid er motiverede forud for opgøret, men erkender, at han er lidt nervøs.

- Jeg er lidt nervøs, men også spændt og stolt over at kunne være med i sådan en stor kamp. Vi er utrolig motiverede til kampen. Vi skal stå sammen, da det er det vigtigste. Uanset om det er spillerne som starter eller kommer ind senere i kampen, så er det vigtigt, at vi leverer, hvad det kræves, fortæller Real Madrid Valverde.

- Det første jeg husker fra sidste sæsons El Clásico er mit mål, men selvfølgelig også sejren. At vinde kampen og score er som en dobbelt dosis af glæde. Jeg var glad, da kampen sluttede, da jeg i løbet af opgøret var blevet svimmel. Nu håber jeg, at vi kan hente sejren igen.

Kampen mellem Barca og Real Madrid fløjtes i gang søndag klokken 16.15.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder