Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent: Så meget koster Erling Haaland

Transfermarked - 4. november 2021
Agent: Så meget koster Erling Haaland

© Getty Images


Erling Haaland er på blokken i rigtig mange topklubber og i Barca følger klubben også det store angrebstalent. Haaland bomber konstant bolde i nettet og har bevist sit værd på endnu en stor scene i Dortmund, men han bliver ikke billig for den klub, der ønsker at hente ham.

I Barca virker det urealistisk at hente Erling Haaland tagt klubbens økonomi i betragtning til trods for at Joan Laporta i sommers havde møde med Haalands agent og far. Nu er agenten Volker Struth, som blandt andet er agent for Toni Kroos, ude og komme med sit bud på, hvad Erling Haaland egentlig kommer til at koste.- Haaland har en frikøbsklausul, men der er tale om en pakkeløsning med en masse beløb. Løn for fem år samt agentbonus og sign-on bonus vil nok løbe op i 1,8 - 2,2 milliarder kroner, fortæller Struth således.

- Selv hvis Bayern München havde pengene, så ville de aldrig gå med til det. Helvede ville bryde løs hvis en spiller i Tyskland tjente 370 millioner kroner pr. sæson, forklarede Struth yderligere og slog fast, at han ikke tror på, at pengene er afgørende for Haaland. 10 procent mere eller mindre vil ingen forskel gøre for Haalands beslutning.

Hvad Haaland beslutter sig for og hvad klubberne er interesseret i at give bliver spændende at følge til sommer. En ting er dog sikkert: Haaland har mål i støvlerne og det har han vist i en række år efterhånden.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder