Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Xavi om Haaland: Ingen vil afvise Barca

Transfermarked - 5. marts 2022




I slutningen af ugen kom det frem, at Xavi havde taget en tur til Tyskland, hvor han i München mødtes med Erling Haaland, som sættes i forbindelse med et sommerskifte til Barca. Xavi blev på dagens pressemøde forud for morgendagens kamp mod Elche spurgt ind til situationen. Og Xavi afviste ikke sin tur til München.

Adskillige journalister kunne nærmest ikke vente med at få dagens pressemøde i gang. Lige siden tirsdag har de forberedt sig på pressemødet, hvor Xavi dukkede op for at svare på spørgsmål. Her blev han naturligvis bedt om at sætte svar på begivenheden.



- Jeg har ikke set nogen spillere afvise Barca. Alle er spændte på at skifte til Barca. Derefter handler det selvfølgelig om klausuler og meget mere, men ingen afviser at spille for Barca, sagde Xavi og fulgte op med følgende, da han blev spurgt ind til sin tur til Tyskland:

- Jeg kan ikke give nogen detaljer. Vi arbejder på klubbens situation nu og for fremtiden. Når tiden er inde, så annoncerer vi, hvad vi kan annoncere. Som vi gjorde det med Pablo Torre, der er en fremragende signing, kom det således fra Xavi, der altså overhovedet ikke afviste, at han var i Tyskland.

Noget tyder på, at Xavi i tirsdags fremlagde det sportslige projekt for Erling Haaland og samtidig hørte mere til angriberens egne planer. Angiveligt skulle fornemmelsen være god, men der er tale om en stor transfer, så intet er sikkert før der er skrevet under på en kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi om Haaland: Ingen vil afvise Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder