Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Her er Erling Haalands økonomiske forventninger

Transfermarked - 29. marts 2022




Der er stadig ingen afgørelse på Erling Haalands fremtid, men der er ingen tvivl om, at han har mange storklubber der jagter ham. En af dem er Barca, som rent økonomisk står svagest i billedet, og de knokler derfor på for at overbevise ham om det sportslige - hvilket også er det, som han vægter højest.

Nu kan GOAL afsløre, at de økonomiske forventninger ikke er så høje som først antaget. Således kræver Haalands far og agent kommission for arbejdet og er 'meget lavere' end de 50 millioner euro, der først blev skrevet om. Det præcise beløb nævnes ikke, men skulle altså være meget lavere end de 50 millioner euro.



Derudover forlyder det, at Haaland forventer en årlig løn på 20-30 millioner euro hvilket er i den meget dyre ende for Barca, men tidligere var der skrevet om en lønforventning på 35 millioner euro, så det er trods alt lavere end først antaget.

Ifølge selvsamme medie har Haaland en klausul i sin kontrakt der gør, at han kan købes fri fra sin Dortmund-kontrakt for 75 millioner euro, men klausulen skal udløses inden den 30. april hvorfor der med stor sandsynlighed kommer til at være afgørende træk i transfersagaen om senest en måned. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Her er Erling Haalands økonomiske forventninger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder