Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca om Haaland: Økonomien er vigtig

Transfermarked - 10. april 2022




Der har længe været snak om Erling Haaland til Barca og klubbens mål er da også at forsøge at hente angriberen til en pris, som klubben kan være bekendt at betale. Det er ingen hemmelighed, at den tidligere præsident Josep Maria Bartomeu sendte klubben i knæ med sine voldsomme økonomiske beslutninger - eller måske mangel på samme - og det ligger Joan Laporta og hans ledelse at retter op for i dag.

Derfor vil det være en dyr post at skulle ud på transfermarkedet og hente Erling Haaland. Her skal Dortmund have penge for at slippe angriberen, Haaland agent og far skal have en bonus og Haaland selv skal have en høj løn. Sammenlagt vil transferen blive meget dyr og Barcas vicepræsident Rafa Yuste erkender, at klubben ikke har tænkt sig at sætte økonomien på spil.

- Vi arbejder på at bringe håbet tilbage hos vores tilhængere, men vi kommer ikke til at gøre noget, som sætter klubbens økonomi på spil, forklarer Yuste.

Med til historien skal man dog huske på, at Barca lige nu bl.a. arbejder på sponsoraftaler, som kan sikre klubben endnu flere penge. Spotify er allerede sikret, CVC-aftalen ventes at komme i hus og derudover vil Barca muligvis også sælge 49% af Barca Studios ligesom en ærme-sponsor ventes at blive præsenteret inden næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca om Haaland: Økonomien er vigtig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder