Annonce


Annonce

Annonce

Romero: Deco mødtes med Haalands agent

Transfermarked - 28. februar 2024
Måske er der en opsigtsvækkende handel på vej forud for sommerens transfervindue, hvor det er selvsagt, at Barca har tænkt sig at styrke truppen. Joan Laportas helt store drøm er at hente Erling Haaland til klubben og her til aften har journalisten opfanget vigtig information.

Direkte på Twitch fortæller Romero, at Deco i dag har været til møde med Erling Haalands agent. Hvordan en sådan transfer skal kunne gå op vides ikke - tager man alle omstændigheder i betragtning så virker det som en uopnåelig opgave for FC Barcelona, men klubben har tidligere vist sig at kunne skabe noget stort ud af noget småt.

Romero fortæller, at agenten Rafaela Pimenta også har andre klienter end kun Haaland, men at Haaland var det primære emne, som der blev talt om på mødet. Romero følger desuden op med at hans hold skød billeder af mødet og derfor kan ingen af parterne benægte det.

Romero: Deco mødtes med Haalands agent

Haaland, der bankede fem mål i kassen for City i går, har kontrakt med den engelske klub frem til sommeren 2027. Så han er bestemt ikke billig at købe fri og City vil helt sikkert ikke lade ham gå billigt. Desuden er han blot 23 år og har netop haft en forrygende sæson for City og har gang i endnu en forrygende sæson for holdet - så han kommer helt sikkert til at kræve en meget høj løn.

Udregningen lader ikke til at kunne gå op lige nu og her, men om Joan Laporta og hans ledelse arbejder på noget bag kulissen for at kunne hente så stor en spiller må tiden vise. I første omgang fortæller Romero altså at Deco har været til møde med Haalands agent.

Romero følger op med, at det er en kompliceret transfer, men ikke umulig. Desuden blev Haalands fremtid diskuteret på mødet med agenten Rafaela Pimenta.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Romero: Deco mødtes med Haalands agent

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder