Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen og De Jong er ikke længere fredet

Transfermarked - 8. november 2021
Ter Stegen og De Jong er ikke længere fredet

© Getty Images


Frenkie de Jong og Marc-André ter Stegen bliver i høj grad kritiseret for deres præstationer i denne sæsoner og mens de længe har været to spillere, der har været totalt fredet i klubben, så er de ikke længere deroppe, hvor klubben vil afvise en hver interesse for dem.

Ifølge El Nacional er Barca åben for et salg af begge spillere. Dog afhænger det naturligvis af Xavi, som fra og med i morgen styrer tøjlerne på træningsbanen i klubben. Klubben påbegynder ingen handlinger før Xavi har trænet dem og vurderet hvorvidt han vil have nye spillere ind eller om de to spillere skal blive.

Specielt Ter Stegen er på det seneste blevet kritiseret for de mange mål, som Barca lukker ind. Hans redningsprocent falder drastisk og klubben håber på, at Xavi med sit team kan løfte holdets generelle niveau så Ter Stegen slet ikke skal tage imod så mange skud, som modstanderne kommer til. Barcas forsvar har ikke været verdensklasse længe, og det hænger naturligvis sammen med, at Ter Stegen pludselig har mere at se til.De Jong har ikke spillet sin naturlige position længe og spørgsmålet er om Xavi endelig bliver manden, som sætter spillerne på de positioner, hvor de helt klart er bedst. Xavi er dog klar over, at De Jong ikke er fredet længere og desuden har træneren fået beskeden om, at Barca vil forsøge at inkludere De Jong i en handel med Manchester City, som til gengæld sender 20 millioner euro og Raheem Sterling til Barca.

Xavi har længe erkendt, at han vil have wing-spillere på sit hold og med Raheem Sterling får han i hvert fald en hurtig spiller, der kan spille ude på kanten, men som også har en stærk force i at komme ind i feltet og sparke bolden i mål. Hvad det ender med at blive må tiden vise. I første omgang skal Xavi have arbejdshandskerne på og vurdere sit hold.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder