Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vilde Memphis blev topscorer ved kvalifikationen

VM kvalifikation 2022 - 18. november 2021




Memphis Depay har været i hopla for Holland under VM-kvalifikationen selvom det trak ud med at få sikret sig billetten til den store fodboldturnering. Det lykkedes dog til sidst i den sidste kamp mod Norge, og da Memphis fik scoret i kampens slutning, kan han nu sammen med Harry Kane kalde sig for topscorer ved VM kvalifikationen.

Egentlig ville Memphis nok have snuppet titlen selv, men Harry Kane fik lagt en vild slutspurt ind, da England mødte San Marino, hvor englænderne vandt useriøst med 10-0. Her scorede Kane intet mindre end fire kasser og gik dermed op på 12 mål hvilket på daværende tidspunkt var én mere end Memphis. Hollænderen fik dog scoret mod Norge og således deler de to angribere titlen.

Top 3: Topscorer VM-kval
Memphis Depay: 12
Harry Kane: 12
Robert Lewandowski, Zahavi og Mitrovic: 8

Top 3: Skud på mål
Memphis: 58
Cristiano Ronaldo: 43
Eran Zahavi: 36

Som det fremgår af listerne, har Memphis Depay altså været rigtig stærk for Holland. Han er kommet frem til chancerne og har fået scoret de mål, som skulle til, for at Holland kunne sikre sig billetten videre. I dag er han rejst hjem til Barcelona, hvor han skal møde Xavi for første gang og sammen skal de forberede sig til weekendens lokalbrag mod Espanyol på Camp Nou. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vilde Memphis blev topscorer ved kvalifikationen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder