Annonce


Annonce

Annonce

Video: Memphis har betalt Alves ud af fængslet

Nyheder - 25. marts 2024
Dani Alves har siddet i fængsel i 14 måneder som følge af voldtægtsanklager, men i dag er han ifølge adskillige spanske og brasilianske aviser blevet sendt ud i friheden, da der er blevet indbetalt 1 million euro som kautionsbeløbet lød på. Men det var ikke let for Alves at fremskaffe det.

Alves afslørede selv i retten, at han ikke er så økonomisk udrustet, som mange forsøger at gøre ham til. I forbindelse med sagen har mange af hans sponsorer valgt at rive kontrakten over, da de ikke vil forbindes til sagen og en voldtægtsforbryder, skulle han gå hen og få afvist sin appel.

Situationen er den, at Alves fik en dom på fire og et halvt års fængsel for voldtægt på et diskotek, men begge parter har valgt at appellere. Anklageren kræver 10-12 års fængsel, men Alves selv mener, at han er uskyldig og derfor har han appelleret i håbet om, at han bliver frifundet.

Mens sagen kører fik Alves lov til at komme ud i friheden mod kaution, men det krævede 1 million euro, som han ikke formåede at fremskaffe da muligheden bød sig. I stedet måtte han overnatte i fængslet weekenden over, men nu afslører journalisten Mabkhout Al Marri, at det er Memphis Depay, som har betalt pengene for at få Alves ud af fængslet.

Alves skal blive i Spanien og må ikke forlade landet. Han har for længe siden afleveret sit pas i forbindelse med sagen. Frygten har været, at han flygter til Brasilien, som ikke har nogen udvekslingsaftale med Spanien. Men det forventes da heller ikke, at han forlader landet og derfor fik han lov til at betale sig fri. Han skal dog møde op en gang i ugen for at bekræfte, at han stadig befinder sig i landet.

Lige nu er Alves fri indtil der falder en afgørelse. Hvornår den falder vides endnu ikke.

Du kan se Alves forlade fængslet i videoen herunder

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Video: Memphis har betalt Alves ud af fængslet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder