Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis har scoret i fire ligakampe i træk

La Liga - 29. november 2021
Memphis har scoret i fire ligakampe i træk

© Getty Images


Memphis Depay bliver kritiseret enormt af Barcas fans på de sociale medier for at score for lidt. Han har da også brændt et utal af chancer og skarpheden har bare ikke været god når han har trukket i Barcas trøje modsat den hollandske landsholdstrøje. Der scorer han mål på samlebånd og spiller generelt set godt.

Men alt har ikke været dårligt fra Memphis' fødder. Han har faktisk scoret i fire kampe i træk - og det burde egentlig have været fem, men han brændte en gylden mulighed mod Rayo Vallecano, da han fra pletten måtte se sit forsøg blive reddet. Den kamp endte med at koste Ronald Koeman jobbet.

Efterfølgende scorede han mod Alavés, da han kort inde i anden halvleg scorede på oplæg af Jordi Alba i 1-1-kampen. Efter Alavés-kampen havde Barca tur i den, da de spillede en forrygende første halvleg ude mod Celta Vigo og var oppe 0-3, men en katastrofal anden halvleg resulterede i slutresultatet 3-3. Memphis scorede igen på oplæg af Jordi Alba i den kamp.

Herefter tog Xavi over og Memphis Depay blev første målscorer i Xavi-æraen. Fra pletten scorede han i det 48. minut og sikrede Barca 1-0-sejren. Siden tog Barca imod Villarreal her i weekenden og her kom Memphis igen på tavlen - men først efter at have brændt adskillige chancer. I de døende minutter fik han dog sparket bolden i mål så Barca kom i front og reelt set sikrede sig sejren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

16 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder