Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Nico: Jeg håber, at Camp Nou en dag synger mit navn

La Liga - 19. december 2021




Nico Gonzalez startede på bænken i aftes mod Elche, men kom på banen i anden halvleg og scorede det matchvindende mål. Efter opgøret gjorde han sig klar til et kort interview med Movistar, og her begyndte nogle fans at synge hans navn. Og det gjorde ham ovenud glad.

- Jeg håber, at hele Camp Nou en dag synger mit navn, sagde han før han kom dybere ind på kampen og hvordan han så opgøret:

- Det var en god aflevering fra Gavi, som gjorde det rigtig godt i dag (i går, red.). Bolden var egentlig ved at slippe fra mig, men jeg nåede at få sparket til den. I de seneste par kampe har vi ikke fået, hvad vi fortjente, så denne sejr er utrolig vigtig for os og vi fortjente den.



- Vi er utrolig glade fordi, at kampen blev så kompliceret, som den gjorde i anden halvleg. Elche havde 5-10 gode minutter, og udnyttede deres to chancer.

- Alle spillerne på førsteholdet er lige vigtige. Jeg er ikke enig i, at det er de unge, som bærer holdet. Det er alle. Også de spillere, som kommer ind fra bænken. For at jeg kan score, så bidrager hele holdet.

- Vores intention er at kæmpe for at komme i top fire og derudover vil vi kæmpe for at vinde La Liga. Vi skylder vores fans succes. Vi tror på, at vi nok skal blive bedre. Jeg scorede ikke i Segunda B sidste år og nu har jeg to mål for førsteholdet. Jeg er meget glad for det hele.

Næste kamp for Barca er ude mod Sevilla tirsdag aften. Sevilla slog i går Atletico Madrid med 2-1, så deres selvtillid er skyhøj lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nico: Jeg håber, at Camp Nou en dag synger mit navn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder