Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Haaland-agent: Vi kan vente på Barca

Transfermarked - 20. december 2021




Erling Haaland bliver utvivlsomt et af de mest eftertragtede navne når sommerens transfervinduet slår dørene op. Målbomberen har vist sig at være giftig og alle klubber ved, at man køber mål når man henter ham til klubben. Nu har hans agent Mino Raiola igen været i medierne og tale ud omkring situationen.

Over for tv-kanalen NOS fortæller Raiola, at Haaland kan vente på alle klubber - inklusiv Barca. Der er nemlig ingen forhåndsaftale på plads med nogen som helst og derfor er døren åben til hvilken som helst klub. Desuden slår Raiola fast, at Barca rent økonomisk nok skal komme ovenpå igen.



- Om Haaland kan vente på Barca? Ja, Haaland kan vente på alle. Vi har ingen forhåndsaftale med nogen klubber. Vi kommer til at kigge på hvilken mulighed, der er bedst for ham, og derfor udelukker vi heller ikke at blive i Dortmund i endnu et år. Teoretisk set er det fortsat muligt at blive i Dortmund, fortæller Raiola og følger op:

- Barca er fortsat en af verdens største klubber til trods for deres nuværende situation. I løbet af et til to år vil de være tilbage på toppen. De har magten til at indgå store økonomiske aftaler. De skal bare bruge et til to år for at returnere, fortæller, Raiola videre.

Spørger man de danske Barca-fans, så er mange splittede omkring Erling Haaland og et muligt skifte til Barca. Mange ønsker ham til klubben da han har vist sig at være utrolig giftig foran modstanderens mål mens mange peger på, at han slet ikke passer ind i den spillestil, som man kæder sammen med Barca.

Uanset omstændighederne forlyder det, at Joan Laporta arbejde hårdt på at kunne hente et stort navn til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Haaland-agent: Vi kan vente på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder