Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Oversigt: Disse spillere kigger Barca på til sommer

Transfermarked - 30. december 2021




Barca har en lang liste med spillernavne, som er interessant for klubben til sommer. Klubben arbejder benhårdt på at kunne hente en stor spiller ind til sommer og der har i løbet af de seneste mange uger været mange navne i medierne. Og der er noget om det.

Klubben vil altid have et favoritmål, men skulle det ske, at man ikke får fingrene i sin favorit, så går man videre på listen og forsøger sig med en anden spiller. Herunder har vi samlet hovedparten af de spillere, som klubben kigger på. Det er ikke urealistisk, at klubben forsøger at hente flere af dem til sommer.



Først og fremmest er Erling Haaland naturligvis på listen. Målbomberen har vist sig at have den nødvendige kynisme, som Barca mangler og desuden tillader hans alder at der er god fremtid i ham. Andreas Christensen er også begyndt at dukke op som en mulighed, da han har stor erfaring fra Premier League og desuden kan han hentes gratis til sommer.

Disse spillere kigger Barca på
Erling Haaland
Dušan Vlahović
Matthijs de Ligt
Andreas Christensen
César Azpilicueta
Noussair Mazraoui
José Gayà

Det er navne, som primært Barcas sportschef er interesseret i, og han har naturligvis haft navnene forbi både trænerstab og ledelsen for at gøre status. Erling Haaland er umiddelbart den spiller, som bliver sværest at hente, da Barca næppe kan give ham samme løn som øvrige klubber vil kunne tilbyde ham og derfor bliver det spændende at se, hvad Dortmund-bomberen vælger.

I første omgang knokler Barca dog på for at hente yderligere 1-2 spillere her til januar for at styrke holdet. Desuden arbejder klubben på at få sendt spillere ud af vagten for netop at tjene nogle penge, som man kan bruge til at hente nyt blod ind. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Oversigt: Disse spillere kigger Barca på til sommer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder