Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Kun småting mangler i Morata-transfer

Transfermarked - 3. januar 2022Medie: Kun småting mangler i Morata-transfer

© Getty Images


Det ser ud til, at Barca lykkedes med at få fingrene i Alvaro Morata. I hvert fald kan mediet AS denne mandag fortælle, at der kun mangler småting før transferen er på plads og kan bekræftes. Barca ønsker en hurtig løsning så Morata straks kan komme i gang.

Alt tyder på, at Barca kan præsentere Alvaro Morata som ny spiller i FC Barcelona i løbet af denne uge. Handlen er 95% klaret ifølge AS og det er kun de sidste formelle ting, som skal i hus - hvilket ikke burde give nogle udfordringer. Barca er allerede enig med Juventus og Atletico Madrid og derfor ligner det altså at Morata følger i Ferran Torres' fodspor og skifter klub i dette transfervindue.Det kom som noget af et chok, da Morata har en fortid i Real Madrid, men der er tale om, at Barca ønsker at booste angrebet for den resterende del af sæsonen og her fornemmer klubben, at man kan få sig en god aftale. Det ser da også ud til, at alle parter denne mandag er glade, da handlen er meget tæt på at kunne blive offentliggjort.

Det tog ganske kort tid for Barca og Morata om at blive enige om kontrakten og siden har Barca arbejdet for at få Juventus og Atletico Madrid med på idéen hvilket nu er lykkes. Lige nu afventer Morata blot et opkald fra sin agent med tidspunkt for hvornår han skal med flyveren til Barca for at gennemgå lægetjek således at skifte kan gå igennem.

Xavis håb er, at Morata kan være på banen når Barca og Real Madrid tørner sammen i den spanske Super Cup den 12. januar - altså om bare ni dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Xavier Bosch: "Ansu Fati er 20 år med øj...
1 t. Benjamin Pavard vil væk fra Bayern Münch...
2 t. Sergino Dest og Barca forhandler med Uni...
3 t. Der sælges billetter helt ned til 5 euro...
4 t. Ter Stegen har bedt Xavi om at spille ha...
5 t. Lewandowskis kone, Anna, med deres datte...
6 t. De Jongs forlovede Mikky Kiemeney på Cam...
7 t. Sergio Busquets: "Jeg har tre-fire tilbu...
8 t. Sergio Busquets: "Nej, min fremtid er ik...
8 t. Præsident Joan Laporta har personligt fo...

Ugens mest læste

Seneste nyheder