Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ancelotti om Xavis Barca: Klare idéer

El Clasico - 12. januar 2022




Nu varer det ikke længe før El Clásico afvikles. I aften er der lagt op til en lækkerbisken når Barca og Real Madrid mødes i den spanske Super Cup semifinale - godt nok i Saudi Arabien. Op til kampen har de to trænere mødt pressen og Real Madrids-træner Carlo Ancelotti ser et Barca-mandskab, med klare idéer.

- Man kan enten vinde eller tabe en fodboldkamp. I morgen (i aften) vinder et af holdene. Det er en kamp, som vi skal forsøge at gribe an på den bedst tænkelige måde. Barca har haft flere udfordringer end os, men der er kun tale om én kamp.

- Som altid når vi møder Barca, så er er tvivl om hvilke spillere, man skal sende på banen, men det er også en motivation. Vi elsker at spille disse kampe. Vi må se. Vi har en frisk spiller i Rodrygo, som kan udfylde Asensios rolle. Jovic er tilbage og så må vi se med kanterne.

- Udover veteranerne (hos Barca), så har de også interessante unge spillere på vej igennem med Gavi og Nico. De går en stor fremtid i møde.

- Xavis Barcas har en klar idé om, hvordan de vil spille. Stilen er i tråd med klubbens filosofi og de har tur i den for tiden. Med idéer, så vil deres mandskab helt klart blive stærkere. Selvom der er 17 point til forskel i ligaen, så starter begge fra nul i denne kamp. Det bliver en lige kamp, som det var på Camp Nou før Xavi kom til Barca.

Barca og Real Madrid tørner sammen klokken 20 i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ancelotti om Xavis Barca: Klare idéer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder