Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo: Vi er kommet langt på en måned

Spansk Supercup - 13. januar 2022




Araujo: Vi er kommet langt på en måned

© Getty Images


Ronald Araujo var egentlig meldt ude af kampen mod Real Madrid, men kom sig på rekordfart efter en operation i hånden og startede inde i gårsdagens semifinale mod Real Madrid. Efter opgøret var han ikke overraskende skuffet, men fortæller, at det ser meget lyst ud.

Barca har haft spillemæssige problemer i rigtig lang tid, men som tiden skrider frem ser det bedre og bedre ud under Xavi. Det fortæller Araujo.

- At tabe rammer altid hårdt, men jeg er stolt af holdet. Vi spillede en god fodboldkamp og vi ønskede virkelig at tage initiativ, at have bolden og være endnu bedre. Vi kunne ikke håndtere deres kontraspil, men jeg er stolt over måden vi spillede på.

- Det er tydeligt, at man kan se hvad vi arbejder på. Holdet står sammen og jeg håber, at resultaterne snart tilsmiler os. Vi har nogle ting, som vi skal arbejde på, men jeg er glad for vores fremgang. Vi vidste, at de ville gå tilbage i banen og satse på omstillinger og at vi derfor ikke måtte miste lette bolde. Det er en skam, at vi ikke kom i finalen.

- For en måned siden lod alt til at være langt væk, men nu er vi tættere på. Vi kan give alle hold problemer, kom det afslutnings vis fra Ronald Araujo.



Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder