Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klubberne banker på Gavis dør - Barca knokler

Transfermarked - 18. januar 2022
Klubberne banker på Gavis dør - Barca knokler

© Getty Images


17-årige Gavi har i den grad slået sit navn fast på den europæiske fodboldscene med en masse gode kampe for såvel Barca som Spanien. Hans kontrakt med Barca udløber sommeren 2023, så der er tid at løbe på endnu, men adskillige klubber jagter ham og derfor har Barca taget arbejdshandskerne på.

At Barca og Gavi er i snak om en kontraktforlængelse er ikke nogen nyhed. Til gengæld banker flere og flere klubber på døren for at udvise deres interesse og i dag kan man tælle Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Juventus og Bayern München. De har alle angiveligt forhørt sig om Gavis situation.Lige nu er beskeden den samme: Gavi ønsker at fortsætte i Barca, hvor han ser store muligheder for at blive fast mand for fremtiden og sammen med truppen skabe noget stort. Ifølge Barca handler det om formaliteter før man kan annoncere Gavis kontraktforlængelse, hvor hans frikøbsklausul vil blive øges til svimlende 7,4 milliarder kroner.

Lige nu er hans frikøbsklausul på bare 370 millioner kroner hvorfor mange klubber kan købe ham fri. Men idéen er ikke at skifte klub, men i stedet at forlænge med Barca. Men så længe aftalen ikke er underskrevet, kan alt nå at ske selvom det virker ret så urealistisk at han skulle vælge at skifte væk. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

47 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder