Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Plan B: Hvis Haaland ikke kommer til Barca

Transfermarked - 18. januar 2022
Plan B: Hvis Haaland ikke kommer til Barca

© Getty Images


FC Barcelonas præsident Joan Laporta er utrolig interesseret i at hente Erling Haaland til klubben til sommer. Situationen lige nu er, at der ikke er penge nok til hele transferen når man tager transfersum, løn og bonus med i ligningen - men Laporta arbejder på at det kan lade sig gøre.

Skulle det ske, at det slet ikke lykkes for Laporta at hente Haaland til Barca, så har præsidentens ledelse en plan B. Her er der tale om Dusan Vlahovic fra Fiorentina, som har vist sig vanvittigt flot frem i denne sæson mens også Real Sociedads Alexander Isak er på blokken.Begge spillere kan hentes billigere end Haaland når man også tager lønnen med i posen, men Laporta har et brændende ønske om at hente en stjerne som Haaland til klubben og specielt når man tager Haalands alder i betragtning. Han er blot 21 år og har således mange år foran sig og har altså vist, at han kan score mål på samlebånd. Det er Barca helt store problem siden Messi forlod klubben.

Alexander Isak skulle angiveligt have tilbud fra flere Premier League-klubber, som han også har et ønske om at kaste sig ud i, men ifølge Marca har han allerede forklaret sin agent, at han afventer Barcas situation, da hans prioritet er at skifte til Barca hvis døren skulle åbne sig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

22 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder