Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronald Araujo ser ud til at misse Napoli-kampen

Skader - 16. februar 2022




Ronald Araujo kunne kun gennemføre første halvleg mig Espanyol før han måtte lade sig udskifte med Eric Garcia, som endte med at blive den nok mest udskældte spiller efter opgøret på grund af sin grove fejl ved en af Espanyol-scoringerne.

Araujo pådrog sig en lægskade, kunne Barca bekræfte, men klubben har ikke officielt meldt ham ude af kampen mod Napoli. I går, tirsdag, dukkede flere af spillerne op på træningsbanen selvom Xavi havde givet dem en fridag. En af disse spillere var Araujo, men onsdag var der så dårlige nyheder.

Araujo kunne ikke deltage i onsdagens træning og dermed tyder alt på, at han næppe når at blive klar. Han var ellers klar til at spille igennem smerten, men det lader til at han må vente til weekendens svære udekamp mod Valencia før han kan komme i aktion igen - såfremt han da når at blive klar.

På dagens pressemøde gjorde Xavi det klart, at Eric Garcia var rigtig stærk inden sin skade, og at han nu skal finde sig selv efter at have siddet ude i noget tid. Xavi fortalte også at Garcia var klar over, at han fejlede mod Espanyol, men at forsvarsspilleren er en del af trænerens planer og dermed kan det se ud til, at Piqué og Garcia får lov til at spille mod Napoli i morgen aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronald Araujo ser ud til at misse Napoli-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder