Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Haaland kan komme til at koste 2,2 milliarder kr.

Transfermarked - 4. marts 2022




Erling Haaland er Barcas helt store mål for sommerens transfervindue. En ung bomber, som over flere sæsoner har vist, at han ved, hvor målet står. Derfor arbejder klubben benhårdt på at skaffe midlerne til at købe ham i Dortmund - men fornøjelsen bliver ikke billig.

I går kom det frem, hvad Joan Laporta angiveligt havde tilbudt Haaland i løn hvis han skulle skifte til Barca. Det var et tilbud, som var baseret på en speciel lønpakke, der stiger for hver sæson. Tager man transfersummen med i beregningen samt lønnen og den bonus, som Haalands far og agent modtager, så overstiger transferen 2 milliarder danske kroner. Det beretter catalansk TV3.



Således kommer Haaland til at koste i omegn af 560 millioner kroner at købe fri i Dortmund. Derudover vil han i løbet af sine fem år i klubben modtage en samlet løn på omkring 1 milliarder kroner (vurderes til 1,3 med bonusser) mens angriberens far og agent står en til samlet bonus på 370 millioner kroner. Sammenlagt overstiger det altså 2 milliarder danske kroner fordelt over fem år, som kontrakten vurderes til at løbe i.

Det er et beløb, som Barca slet ikke kan overskue med dagens økonomi, men Laporta arbejder altså på en model, hvor Haaland skal forblive i klubben i alle fem år for at udløse den høje løn. Det er fjerde og femte år af kontrakten, som udløser de fleste penge og til den tid vil Barcas økonomi forventeligt være noget mere stabil end den er i dag.

Beløbene er dog ikke bekræftet på nogen som helst måde. Det er medier, som erfarer, at Barca arbejder med disse tal. Realiteten kan se helt anderledes ud såfremt Haaland og Barca går i forhandling og kommer til en aftale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Haaland kan komme til at koste 2,2 milliarder kr.

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder