Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca kan ikke matche Araujos løntilbud

Transfermarked - 28. marts 2022




FC Barcelona har endnu ikke forlænget Ronald Araujos kontrakt. Der har været forhandlinger i længere tid, men endnu er parterne ikke nået til enighed. Det er lønnen, som spiller den afgørende rolle, da Araujo ønsker mere i løn end Barca har tilbudt.

Situationen er den, at Araujo udmærket er klar over, at han spiller en masse kampe og har stor tillid fra træneren. Det ønsker han at lønnen afspejler og derfor har han krævet mere i løn. Flere af de store engelske klubber har allerede overbudt Barca, og Barca erkender, at de ikke kan give Araujo den løn, som han kan få i England.

Til gengæld knokler Barca på for at overbevise Araujo om det sportslige - som han naturligvis allerede kender til. For Araujo har det aldrig handlet om penge, men han vil gerne aflønnes retfærdigt i forhold til, hvad han bidrager med på banen. Forhandlingerne er stadig i gang og ifølge Marca er der planlagt et møde efter landsholdspausen.

23-årige Ronald Araujo har i hele sin Barca-karriere spillet 72 kampe. I denne sæson har han allerede spillet 33 kampe hvilket er lige så mange som i sidste sæson. Desuden har han scoret fire mål hvilket er en fordobling fra sidste sæson. Så der er ingen tvivl om, at han gradvist får mere og mere spilletid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca kan ikke matche Araujos løntilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder