Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Atletico køber Griezmann for 40 mio. euro

Transfermarked - 28. marts 2022Avis: Atletico køber Griezmann for 40 mio. euro

© Getty Images


Antoine Griezmann blev købt for en rekordsum på 120 millioner euro, da FC Barcelona i 2019 hentede ham i Atletico Madrid, men franskmanden blev aldrig den helt store succes på banen, hvor det i 102 kampe kun blev til 35 mål.

I sommers rykkede han så retur til Atletico Madrid på en lejeaftale, men hvor der også blev forhandlet en købsoption ind på 40 millioner euro. Nu meddeler adskillige aviser - heriblandt Sport, AS og Marca - at købsoptionen bliver obligatorisk såfremt Griezmann spiller mindst 50 procent af Atletico Madrids kampe i denne sæson.Hidtil er han oppe på 66 procent, så alt når sæsonen slutter og transfervinduet åbner, så skifter Griezmann permanent til Atletico Madrid og Barca får 40 millioner euro. Det vil sammenlagt betyde, at catalanerne har modtaget 50 millioner euro, da madrilenerne i sommers betalte 10 millioner euro i første omgang for at leje ham.

I dag er Griezmann stadig ejet af Barca, men Atletico Madrid har lejet ham frem til sommer og betaler desuden hans fulde løn hvilket var den primære årsag til, at Barca valgte at skille sig af med ham. Lønnen var simpelthen for høj og nu ser det så endda ud til at catalanerne helt kan stryge ham fra listen over spillere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

23 min. Xavis bror og assistent, Oscar, er på bæ...
1 t. Franck Kessiés skade holder ham ude i 10...
2 t. Ferran Jutgla i denne sæson for Club Brü...
3 t. Barca Athletic-spillerne Marc Casadó og ...
4 t. Frenkie de Jong bliver klar til returkam...
4 t. Officielt: Franck Kessié har en forstræk...
5 t. Eder Sarabia (Quique Setiéns assisten i ...
6 t. Barcas udlejede Clement Lenglet startede...
6 t. Officielt: Efter nye undersøgelser i dag...
7 t. Antoine Griezmann får en lang kontrakt i...

Ugens mest læste

Seneste nyheder