Annonce


Annonce

Annonce

Laporta: Vi har lukket Griezmann-handlen

Transfermarked - 10. oktober 2022
Selvom flere medier i weekenden meldte officielt ud, at Antoine Griezmann er blevet solgt til Atletico Madrid, så er det stadig ikke officielt. Handlen er i hus og der er næppe noget som bremser den, men rent officielt er det endnu ikke, da hverken klubberne eller La Liga har meldt noget ud.

Lige nu Griezmann stadig som Barca-spiller, men udlejet til Atletico Madrid, hos La Liga og klubberne har heller ikke meldt noget ud om at det er officielt. Til gengæld har både Mateu Alemany og Joan Laporta løftet sløret for, at handlen er i hus. Så en bekræftelse ventes inden længe.- Griezmann-transferen er en lukket handel. Vi modtager 20 millioner euro plus 4 millioner euro i variabler samt forskellen op til 40 millioner euro hvis Atletico Madrid sælger ham. Hvis Griezmann skulle tilbage til Barca skulle vi betale hans løn på 36 millioner euro hvilket ville skabe ren drama, forklarede Laporta i går.

Dermed kan Barca endegyldigt se bort fra Griezmanns enorme løn og det er da i den grad også noget, som sportschef Alemany sætter pris på. Han kommenterede nemlig også på situationen.

- Salget af Griezmann og Coutinho har været store for os på grund af deres enorme løn. Besparelsen af deres løn har højere værdi end det beløb, som Atletico Madrid og Aston Villa har betalt for dem. Jeg sætter stor pris på, at vi har sparet deres løn, sagde Alemany således også i går.

Indtil videre har Barca og Atletico dog ikke meldt noget ud, så rent officielt kan man ikke kalde handlen endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Vi har lukket Griezmann-handlen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder