Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves ønsker en sidste dans med Messi i Barca

Transfermarked - 10. april 2022Alves ønsker en sidste dans med Messi i Barca

© Getty Images


Lionel Messi har haft en hård tid i PSG og har for første gang nogensinde oplevet at blive buhet af sine egne tilhængere. Det skete efter fadæsen mod Real Madrid, hvor PSG atter engang viste sig som et uerfarent mandskab i Champions League og smed en sammenlagt 2-0-sejr væk.

I går var Messi på banen igen hvor han ikke kom på tavlen selvom PSG scorede seks gange, men til gengæld lavede han et hattrick af assists. I et interview med Sport fortæller Dani Alves, at han håber, at Messi returnerer til Barca for en sidste dans med brasilianeren.

Hvis du ikke kan vinde VM, så lad Messi gøre det, ikke?
- Nej, nej, nej. Jeg giver ingen chancer. Jeg vil vinde VM. VM er vores. Vi vil gøre alt for at vinde. Hvis ikke, så stjæler vi trofæet (griner).Du sagde, at Messi ikke er tilfreds i Paris. Vil du have ham tilbage til Barca?
- Jeg ved ikke, hvad han tænker eller hvad han vil. Men jeg ser ham gerne tilbage i Barca for et års tid til en sidste dans. Hvorfor ikke? Der er ingen bedre steder end Barca. Ingen har det bedre end i Barca. Han forlod klubben og har prøvet en ny oplevelse. Nu er det på tide, at han vender hjem hvis han ønsker det.

Ifølge spanske kilder har Messi ikke tænkt sig at returnere til Barca så længe Joan Laporta er præsident i klubben. Forholdet til præsidenten faldt til det laveste nogensinde mellem de to i sommers, hvor Messi følte, at Laporta gik bag om ryggen på Messi i forsøget på at få argentineren ud af klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

33 min. Pablo Torre, som er udlejet til Girona, ...
1 t. FC Barcelona er på ingen måde bekymret f...
4 t. Victor Osimhen: "Da jeg var yngre var mi...
6 t. Der er primær usikkerhed omkring Joao Ca...
8 t. Gavi og Gündogan starter mod Sevilla. Al...
9 t. Robert Lewandowski starter mod Sevilla. ...
10 t. Mendilibar (Sevilla-træner): "Hvordan vi...
11 t. Juan Mirandas kontrakt hos Real Betis ud...
12 t. Xavi: "Vi behandler Lamine Yamal som en ...
13 t. Det er usikkert om Sergio Ramos starter ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder