Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Mourinho vil hente Ez Abde til Roma

Transfermarked - 18. april 2022




Ez Abde brød igennem på førsteholdet og viste gode takter, da Barca havde adskillige spillere ude inden januars transfervindue. Abde viste sig flot frem og fik godt med spilletid, men forsvandt så totalt ud af billedet fra Barca hentede Ferran Torres, Aubameyang og Adama Traoré.

Siden har man ikke set noget til ham og han blev igen henvist til B-holdet, hvor han spiller sine kampe i dag. Barca har hele tiden været klar over, at der har været interesse for Ez Abde, men klubben skulle have besluttet sig at de ikke vil sælge ham, men kun udleje ham, såfremt en klub skulle være interesseret.

Til gengæld lader det ikke til at Ez Abde er med i Xavis planer for næste sæson og Barca pønser derfor på at sælge ham med en tilbagekøbsklausul. På den måde kan Barca indhente omkring 10 millioner euro og sikre sig muligheden for at købe ham tilbage senere. Det er her, at José Mourinho og AS Roma kommer ind i billedet.

Mourinho er vild med Ez Abde og ser ham som en forstærkning til sit nuværende mandskab. Men det kræver at italienerne overbeviser Barca om en god handel før catalanerne slipper på deres lynhurtige kantspiller. Corriere dello Sport erfarer, at Barcas økonomiske situation betyder, at klubben er blevet villig til at slippe Abde på en permanent transfer. Ez Abde er i dag 20 år, så rent personligt har han helt sikkert behov for at spille på et højere niveau. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Mourinho vil hente Ez Abde til Roma

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder