Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Flyvende Ez Abde scorede to for Osasuna

Transfermarked - 9. april 2023




For to måneder siden begyndte rygterne at gå på, at Barca til sommer vil hente Ez Abde hjem fra lejeaftalen i Osasuna og give ham en reel chance under pre-season. Den besked tog Abde godt imod, da han lige siden har spillet fodbold på et højt, højt plan.

I går havde Osasuna besøg af Elche og her kom Pamplona-holdet bagud, men i slutfasen dukkede Ez Abde op og reddede dagen for sit hold. Først sendte han stensikkert en aflevering fra Barja i mål til 1-1 og et kvarters tid senere modtog han bolden på kanten af feltet fra Oroz og så lagde han ellers følt bolden op i det ene målhjørne til den helt store forløsning. Osasuna vandt 2-1 og Abde scorede begge mål.

Det er lige præcis det, som Barca ønsker at se fra Ez Abde - mål. Han har nemlig allerede vist, at han besidder hurtighed, kan drible og at han ikke er bange for at udfordre. At han kan krydre det med mål er et kæmpe plus for Xavis forberedelser til sommerens pre-season, hvor Abde altså ventes at få en rolle.

Ez Abde ønsker dog ikke at tage tilbage til Barca hvis han slet ikke er garanteret en chance. Han vil gerne have et fair skud for at kunne bevise sig selv og som han spiller lige nu, mens de nuværende Barca-angribere slet ikke kan score mål, så er der store chancer for, at Abde kan få en rolle på holdet i løbet af næste sæson. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Flyvende Ez Abde scorede to for Osasuna

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder