Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Leverkusen planlægger et bud på Ez Abde

Transfermarked - 23. august 2023




Ez Abde spillede i sidste sæson på et lejeophold hos Pamplona-holdet Osasuna og gjorde rigtig fin figur. Havde Osasuna råd, så havde de købt ham denne sommer, men den eneste information, som Barca har modtaget er, at Osasuna gerne tager imod Abde igen hvis det er på et lejeophold.

Til gengæld er Barca ikke interesseret i at udleje Abde igen. Enten skal han sælges eller også bliver han i truppen. Xavi kan gode lide Abde og har tænkt sig at give ham en chance, men samtidig er cheftræneren klar over, at hvis ledelse modtager et højt nok bud, så bliver Abde solgt. Og nu arbejder Bayer Leverkusen på at få fingrene i kantspilleren.

Ifølge avisen Sport planlægger Leverkusen et bud på omkring 20 millioner euro hvilket også er det beløb, som Barca håber at få for ham. Real Betis var over en længere periode inde i billedet, men lige som Barca har de haft betydelige problemer med at registrere spillere, så andalusierne er afskrevet fra listen over interesserede klubber.

I Barca er man slet ikke i tvivl om, at mindst én angriber skal sælges denne sommer. Længe pegede pilen på Ansu Fati eller Ferran Torres, men sidstnævnte har vist forrygende form under pre-season og scorede tilmed et måld mod Cádiz som indskifter - så nu er det hele rykket over på Ansu Fati og Ez Abde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Leverkusen planlægger et bud på Ez Abde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder