Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi var rasende på Riqui Puig

La Liga - 8. maj 2022Xavi var rasende på Riqui Puig

© Getty Images


Hvis man har spillet fodbold, så ved man, at kampform betyder meget. Riqui Puig er overhovedet ikke i form til at kunne spille kampe, da han nærmest ingen spilletid får. I går fik han lov til at få de sidste 10 minutter på banen og der gik kun fem før Xavi var rasende.

Således kom Riqui Puig på banen for Gavi mod Real Betis og den unge midtbanespiller leverede ikke nogen god indsats. Det var tydeligt, at han slet ikke var i kampform og smed adskillige lette bolde væk lige som han ikke formåede at holde sin position korrekt. Ude fra sidelinjen var Xavi frustreret over præstationen af Riqui Puig. Det fortæller en journalist, som stod tæt omkring Barcas bænk.Det var både Xavi og hans bror, Oscar, som var rasende ude på sidelinjen. Xavi er typisk irriteret når bolden bliver smidt væk i en situation, hvor der var andre muligheder for at kunne holde fast i den. Derudover var Riqui Puig for flyvsk og efterlod sig meget rum bag sig når han kom med frem og glemte at trække tilbage i position. Men forhåbentligt bliver det bedre for Riqui Puig.

Han forventes nemlig at starte inde mod Celta Vigo på tirsdag, hvor Barca er i kamp igen. Således er Sergio Busquets i karantæne som følge af sammenlagte gule kort og det betyder, at kun De Jong, Gavi og Riqui Puig er tilgængelige af midtbanespillere.

Nico, Pedri og Roberto er ude med skader. Spørgsmålet er dog om Xavi tror nok på Riqui Puig til at starte ham eller om han vælger at ændre formation eller simpelthen starte med en helt anden spiller på midtbanen. Dani Alves spillede på midtbanen i sin tid i Sao Paulo mens der var historier om, at Xavi prøvede Eric Garcia af på midtbanen under et træningspas for få uger siden.

Uanset hvad, så venter der en svær kamp mod Celta Vigo tirsdag aften og Riqui Puig kan kun håbe, at han får lov til at starte inde nu hvor situationen er som den er. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

6 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
2 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder