Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: De Jongs agent har i skjul tilbudt sin klient

Transfermarked - 29. maj 2022
Avis: De Jongs agent har i skjul tilbudt sin klient

© Getty Images


Hvis man spørger Frenkie de Jong om han vil væk fra Barca denne sæson, så er svaret klokkeklart nej. Hollænderen ønsker at blive i Barca uanset omstændighederne, men rygterne siger, at klubben vil forsøge at sælge ham og at Manchester United er interesseret.

Derudover er der også nogle andre klubber, som har udvist interesse og det viser sig nu at forholdet mellem De Jong og hans agent er meget stramt. Det er således agenten, som har været på jagt efter en kommission: Ifølge Mundo Deportivo har De Jongs agent tilbudt spilleren til adskillige klubber de sidste par måneder.De Jong har gjort det klart over for sin agent, at han ikke vil væk fra Barca, alligevel har agenten talt med flere klubber og tilbudt sin klient. Agenten er nemlig udmærket klar over, at hvis han finder en klub, som vil betale et sted mellem 80-100 millioner euro, så vil Barca trykke hårdt på for at sælge De Jong og samtidig vil agenten kunne tjene en god omgang kommission for at sætte handlen i stand.

Det er næppe noget, som glæder De Jong, at han pludselig finder ud af, at hans agent har været rundt og tale med klubber selvom midtbanespilleren har gjort det klart, at han vil blive i klubben. Super Deporte nævner desuden, at klubben har bedt agenten om at finde hollænderen en ny klub. Så det lader til, at der et lille cirkus kørende på et tidspunkt, hvor Barca rent økonomisk er i knæ og derfor ikke afviser et salg af De Jong. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
3 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
4 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
5 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
6 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
7 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
7 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
8 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
9 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder