Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ferran Torres: Real Madrid ville have mig fire gange

Nyheder - 8. juni 2022




Ferran Torres landede i Barcelona i januar og har siden spillet 26 kampe og scoret syv mål. Han håber på en bedre sæson i sigte, hvor han specielt er irriteret over de manglende mål. Det til trods nyder han livet i Barca og i et nyt interview fortæller han, at han ikke tøvede med at komme til klubben.

Ferran Torres spillede i Valencia, da de europæiske klubber for alvor fik øje på ham. Manchester City snuppede ham i 2020 og siden blev det til 43 kampe og 16 mål før Barca bankede på døren og betalte mere end 50 millioner euro for ham. I sit seneste interview fortæller han, at Real Madrid flere gange har forsøgt at hente ham.



- Real Madrid forsøgte at hente mig fire gange. Seneste gang var lige efter VM i Rusland. Men jeg valgte at blive i Valencia. Jeg mener selv, at jeg tog den rigtige beslutning, fortæller han ifølge BarcaBold.dk.

- Jeg kunne være blevet i Manchester City og vinde mange titler, men jeg ønskede en ny udfordring. At skrive under med Barca er en ære i sig selv, men når Xavi ringer til dig, så er der ingen tvivl, fulgte han op med.

Lige nu er han samlet med det spanske landshold og skal herefter holde en omgang sommerferie før han om en lille måneds tid skal tilbage til arbejdet i Barcelona. Truppen rejser til USA og spiller et par venskabskampe og har i alt en måned til at komme i form før La Liga 2022/2023 sparkes i gang i august. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ferran Torres: Real Madrid ville have mig fire gange

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder