Annonce


Annonce

Annonce

Lydfil af Sergio Ramos: Dommerne hjælper Barca

Nyheder - 1. juli 2022




I løbet af de seneste par måneder har det primært været Gerard Piqué, der har været omtalt i medierne for de lækkede lydfiler fra hans gruppechat på WhatsApp med RFEF-præsidenten Luis Rubiales. Men nu er der kommet nye lydfiler, og her er det Sergio Ramos, som bliver udstillet.

Ifølge El Confidencial skulle Sergio Ramos have ringet Rubiales op og brokket sig over hvordan VAR-dommerne hele tiden hjælper Barca til at vinde kampene. Det skete i 2019, hvor VAR stadig var nyt i spansk fodbold, og lynhurtigt var Ramos altså klar med telefonen for at kontakte fodboldforbundets præsident. Det skriver BarcaBold.dk.



Derudover skulle Ramos også have forsøgt at bruge præsidenten til at vinde Ballon d'Or. Således har Ramos bedt Rubiales om at trække i sine kollegaer i UEFA, så han kunne stå med Ballon d'Or-prisen i hånden i 2020. Det skete ikke, så om Rubiales ikke har magt nok eller om han har afvist Ramos fortæller historien ikke noget om.

Det er næppe det sidste man hører til samtalerne med Rubiales, som da også lige nu bliver forfulgt af retssager. Både Piqué og Rubiales har sager hængende over sig. Du kan læse historien om Piqué her.

Lydfilerne er af naturlige årsager ikke lækket ud til offentligheden, men El Confidencial skulle være i besiddelse af dem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lydfil af Sergio Ramos: Dommerne hjælper Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder