Annonce


Annonce

Annonce

Wolves skal betale Barca 6 millioner euro

Transfermarked - 4. juli 2022




For et år siden indgik FC Barcelona og Wolverhampton en aftale om, at Trincao rykker til Premier League-klubben på en lejeaftale. Med i aftalen lød det, at Wolves kunne købe Trincao fri denne sommer for 30 millioner euro, men den option valgte de ikke at udnytte.

Derfor mødte Trincao i dag op i Barcelona, hvor Xavi havde kaldt ind til den første dag i den nye sæson. Her var Trincao den første spiller til at møde ind, og med sig tager han seks millioner euro til Barca. Således skal Wolverhampton ifølge BBC betale Barca seks millioner euro for ikke at udnytte købsoptionen, der blev aftalt sidste sommer.

Mens Trincao landede i Barcelona tog Adama Traoré turen tilbage til England og Wolverhampton. Barca tilbød Wolves at lave en byttehandel således at Trincao kunne blive i Wolverhampton på en permanent aftale og Adama det samme i Barca, men englænderne afviste og i stedet er spillerne nu tilbage til deres respektive klubber.

Sporting Lissabon har haft kontakt til Barca om at leje Trincao med mulighed for at købe ham fri, men forhandlingerne er gået i stå, da portugiserne døjer med økonomiske problemer som gør, at de ikke kan binde sig til at skulle købe Trincao fri om et år. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wolves skal betale Barca 6 millioner euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder