Annonce


Annonce

Annonce

Højere løn i Chelsea: Koundé venter på Barca

Transfermarked - 21. juli 2022
Jules Koundé er et stort tema i både Chelsea og FC Barcelona. Begge klubber vil have ham og lige nu har Chelsea pengene til at byde og det har de da også gjort. Barca forventes at have papir på økonomisk indsprøjtning i dag således at de officielt kan gå ind i kampen om Koundé.

Barca har dog gjort det klart for Sevilla og Koundé: De vil ikke ud i en budkrig. Koundé og Barca har allerede en aftale på plads om de kontraktlige vilkår mens Gerard Romero for to dage siden kunne fortælle, at Barcas sportschef Alemany har en mundtlig aftale på plads om en pris med Sevilla-chefen Monchi.Det handler dog også om, at Koundé skal vælge hvilken klub han vil repræsentere. Chelsea står klar med en årsløn på 12 millioner euro og det kommer Barca ikke til at matche - langt fra. Der er lønloft og lønhierarki, så franskmanden er udset til at tjene omkring 6-7 millioner euro årligt. Så det er altså det halve af, hvad Chelsea har budt.

Det til trods erfarer spanske journalister, at Koundé har valgt at skifte til Barca til trods for den lavere løn. Netop af den grund forlyder det også at et skifte til Chelsea ikke er gået igennem. Barca har givet spillerens bagland besked om, at de skal have is i maven og afvente at klubben rent officielt kan byde på ham.

Raphinha kunne også have tjent flere penge i Chelsea, men han valgte at følge sit hjerte og drømmeklub FC Barcelona. Derudover var Chelsea også interesseret i Lewandowski, men polakken ville kun til Barca. Koundé kan derfor bare kigge mod de to spillere, som i dag er skiftet til Barca.

Ifølge Mundo Deportivo vil Sevilla have 40 millioner euro her og nu mens op mod 20 millioner euro kan foregå på anden vis. Andalusierne vil dog op omkring 55-65 millioner euro før de accepterer en aftale. Af den grund ønsker Barca at inkludere en spiller i handlen så beløbet kan blive mindre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Højere løn i Chelsea: Koundé venter på Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder