Annonce


Annonce

Annonce

Frustrationen lyser ud af Jules Koundé

Transfermarked - 25. maj 2023
FC Barcelona skal måske køre en uventet transfer igennem denne sommer. Ikke mange havde gættet på, at Jules Koundé kunne være på vej videre efter bare en enkelt sæson i FC Barcelona, men det ser ud til at blive tilfældet, da han i disse dage er meget frustreret.

Hos avisen Marca forlyder det, at Koundé højlydt i Barcas omklædningsrum har kritiseret Xavis valg om at blive ved med at spille ham som højreback. Koundé er centerback og ønsker at spille i centerforsvaret, men Xavi har valgt at placere ham på højrebacken i 18 ud af 27 ligakampe i denne sæson mens Christensen og Araujo - typisk - har spillet i centerforsvaret.

Det har Koundé været utilfreds med og selvom Xavi på sit pressemøde efter nederlaget til Valladolid bekræftede, at han havde talt med Koundé, som fortalte Xavi, at begge forlod mødet med højt humør. Uanset omstændighederne, så havde Xavi næppe sagt andet for at få arbejdsro, men Marca erfarer altså at Koundé vil væk denne sommer medmindre han spiller i centerforsvaret i næste sæson.

Han er også irriteret over, at klubben ikke prioriterer en højreback denne sommer, så han kan komme ind og spille centralt og som det ser ud lige nu, så fortsætter han på højrebacken i næste sæson medmindre at klubben finder penge til en højreback.

Marca skriver endvidere, at forholdet mellem spillerne i omklædningsrummet har været godt i rigtig lang tid, men at Koundé i disse dage skiller sig ud med tydelig frustration over sin situation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Frustrationen lyser ud af Jules Koundé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder