Annonce


Annonce

Annonce

Koundé klar i spyttet: Jeg bliver i Barca

Transfermarked - 31. maj 2023
Jules Koundé har været i medierne siden Barca vandt det spanske mesterskab. Ifølge adskillige aviser skulle han være utilfreds med at spille højreback og da klubben ikke har gjort det til en prioritet at hente en højreback, så ville han væk.

Sådan forlød det i en uges tid før Xavi udtalte, at der ikke er nogen problemer. Xavi fortalte, at han havde haft en samtale med Koundé, og at det var positivt. Barca kigger på en ny højreback, men prioriteten er at hente Messi hjem samt at få registreret de kontraktforlængelser, som ligger og venter.

Til BeIN Sports gjorde Koundé det da også klart, at han ikke har nogen intentioner om at forlade Barca: Jeg bliver selvfølgelig i Barca, sagde han, da han blev spurgt ind til sin fremtid. Dermed kan der næppe længere være tvivl om, at Koundé også at finde i FC Barcelona på den anden side af sommerferien.

Spørgsmålet er så om han igen skal bevæge sig ud på højrebacken eller om klubben til den tid har hentet en ny mand ind således at Koundé kommer ind i midterforsvaret ved siden af enten Araujo eller Christensen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koundé klar i spyttet: Jeg bliver i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder